GSLB无弹窗全文阅读 GSLB最新章节目录,61jjj com最新章节目录 61jjj com无弹窗

发布日期:2021年10月19日
GSLB无弹窗全文阅读 GSLB最新章节目录,61jjj com最新章节目录 61jjj com无弹窗
Dubbelzijdige tapes met (schuim) drager

Deze schuimtapes/foam-tapes maken duurzame verbindingen mogelijk op metaal, gelakte oppervlakken, kunststoffen, glad hout, glas of keramiek. De schuimdrager compenseert oneffenheden en zorgt voor een volledig contact. Deze tapes worden bij vele toepassingen gebruikt vanwege de goede dempings- en isolatie-eigenschappen. Lees meer

Tonen alsFoto-tabelLijst

16producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen alsFoto-tabelLijst

16producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Foamtape of schuimtape in de praktijk

Schuimtape is uitermate geschikt voor het ophangen van o.a. spiegels, foto’s, reclameborden en naamplaatjes. De schuimtape is schoon en makkelijk in het gebruik.
De schuimtape biedt ook een goede isolatie en absorptie van trillingen. Schuimtape wordt ook vaak dubbelzijdig foam-tape genoemd en kan worden toegepast in behuizingen maar ook als afdichting/pakking tegen stof of vocht en om geluid te reduceren.

Met een dikte van 0.8mm tot 3.2mm wordt een schuimtape ook vaak gebruikt als afstandhouder of als een thermische isolatie, tochtstrip, etc.

We hebben verschillende type dubbelzijdig foam tape voor zowel binnen als buiten toepasbaar!

Sterkte wordt bepaald door gewicht per M3

Het soortelijk gewicht per M3 bepaalt in grote mate hoe sterk de schuimtape bestand is tegen delamineren (breken).
TAPIR beschikt over bewerkingstechnieken om schuimtape te stansen. Het maken van een stansdeel is met een “normale” stansmachine niet goed uit te voeren, maar daar hebben wij een oplossing voor bedacht.
Echter hoe zwaarder de schuimtape is hoe minder deze in te drukken is. Hou hier rekening mee wanneer er grotere oneffenheden in de ondergronden zitten.

Wij beschikken over de mogelijkheid om de treksterkte te testen.

Temperatuur bestendigheid

Over het algemeen zijn schuimtapes niet goed bestand tegen hoge temperaturen (60°C tot 80°C). Tapes met een schuimdrager worden veel in de reclame- en standbouwwereldgebruikt.

De RK8877 zwart heeft een hogere temperatuurs-, weers- en UV-bestendigheid en is schoon verwijderbaar. Toch is het raadzaam om bij buitentoepassingen deze tape te combineren met een lijm of kit.

In onze webshop vindt u een klein gedeelte van ons totale assortiment schuimtapes. Twijfelt u of heeft u advies nodig voor uw toepassing? Wij helpen u graag!

GSLB无弹窗全文阅读 GSLB最新章节目录,61jjj com最新章节目录 61jjj com无弹窗
Scroll to top